meniu

Sunday, November 24, 2019

Exercitiu de imaginatie (11) - Laponia, frigul și puterea naturii

Cei mai mulți dintre cei care se pregătesc în această perioadă de o mini vacanță sau de un city break iau în calcul o destinație exotică, cu mult soare, cu briză călduță și nisip fin, departe de temperaturile joase și neprietenoase care încep să se facă simțite pe la noi. Oarecum justificat ținând cont că pe meleagurile mioritice e prea devreme pentru ski, e prea cald pentru oameni de zăpadă, mai e ceva de așteptat până se pornesc colindele și beculețele de Crăciun și cu toate acestea pe mine vremea de afară m-a făcut să visez un pic la o nouă vacanță luând în calcul o destinație rece. 

O destinație la care visez de mult sunt țările nordice sau în sens mai larg aș spune Laponia, zona pe care copilul din noi o consideră țara lui Moș Crăciun, iar pe care adultul (cel puțin cel din mine) o consideră o zonă sălbatică și prea puțin descoperită. Dar cum pentru orice călătorie planificată și mult așteptată e nevoie de o minimă pregătire, și expediția în țara Moșului are nevoie de aceeași atenție.
Când spui Laponia, spui în primul rând frig și parcă și simți un mic fior ce-ți traversează corpul; apoi spui natură, multă natură, sălbăticie cu tot ce are ea mai bun și mai pur, iar asta m-a dus cu gândul la noua gama de produse cosmetice ce au la bază ingrediente de origine naturală - Gerovital Plant, relansată chiar sub un slogan extrem de potrivit - Invocă puterea naturii.

Ce vroiam să spun este că pregătirea nu trebuie sa includă doar partea de informare, achiztiei de bilete și de cazare, pregătirea traseului și bineînteles scrisoarea către Moș Crăciun, ci și corpul are nevoie de o pregătire aparte:
  1. Un sistem imunitar întărit, pregătit să reziste la multe ore în aer liber, vitaminizat și tonifiat. V-am povestit într-un articol anterior despre aportul vitaminelor în construirea unor amintiri fericite din vacante, iar o călătorie în Laponia nu poate fi decât o nouă oportunitate de amintiri minunate și nicidecum o aventură în căutarea farmaciilor locale.
  2. La o întâlnire întâlnire cu VIP-ul copilăriei tale, nu îți doreștti decât să arăți perfect, așadar un ten sănătos, hidratat, neted este un must, iar printre armele secrete care vă pot ajuta sunt boosterul Vitalitate și Strălucire Microbiom Protect și  crema CC Mediu Matifiantă Microbiom Protect. Ambele produse protejează împotriva agresiunii factorilor externi, adică exact acele amenințări naturale specifice țărilor nordice și asta datorită unui complex natural de plante neaoșe, locale (extract din Semințe de Castan, rizomi de ghimpe pădureț, frunze de viță de vie și frunze de hamamelis). Complexul are un rol important în cresterea imunității și în restabilirea echilibrului microbiomului pielii, ceea ce ajută pielea să fie mai puțin reactivă și mai capabilă să se regenereze.
  3. Un ten perfect trebuie musai completat și de mâini frumoase, hidratate, plăcute la atingere - poate dai nas în nas cu Moșul, iar o strângere de mână e cu siguranță o onoare și o amintire plăcuta. Prin urmare completează arsenalul cu o cremă hidratantă din aceeași gamă Gerovital Plant
Ten și mâini hidratante și delicate, un sistem imunitar beton - am putea spune că alături de Gerovital vom avea o luptă natură contra natură, o luptă între elementele naturale din produsele gamei Gerovital Plant împotriva frigului, a temperaturilor oscilante, a vântului rece sau a soarelui cu dinți specific ierinii și țărilor nordice. Oare cine câștigă produsul 100% românesc - Gerovital sau frigul laponez? 

Eu intuiesc răspunsul. Voi ce spuneți?

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog, dar dorința întalnirii perfecte cu Moșul chiar la ambasada sa laponeză rămâne :)

No comments:

Post a Comment