meniu

Monday, November 18, 2019

6 accesorii de toamnă pentru plimbări cu zâmbetul pe buze

Veselie de toamnă
Cu vremea impredictibilă și peisajele schimbătoare, zeci de culori într-o paletă extrem de generoasă. toamna poate fi doar cea mai bună perioadă a anului pentru a călători. Dar poate fi, de asemenea, un sezon dificil pentru alegerea garderobei perfecte pentru o escapadă de câteva zile - dimineți răcoroase, după-amieze mai calduțe și nopțile adesea răcoroase, probabilitatea de ploaie - în concluzie multe variabile de care ar trebui să ți cont. O idee bună este să adoptați strategia ținutelor "foi de ceapă", adică mai multe straturi de care să te poți debarasa ușor sau pe care să le poți adăuga peste ținuta de bază, astfel încât să te simți călduros, confortabil, dar și chic în orice moment al zilei. Această strategie este esențială mai ales atunci când vorbim despre garderoba de călătorie - bagajul ne așteaptă în camera de hotel, iar noi avem atâtea locuri și lucruri de vizitat, experimentat și de pozat. Vă propun în continuare o lista cu 6 accesorii de toamnă ce  nu ar trebui să vă lipsească din arsenal (extra tip - puneți lista bine, căci se va dovedi utilă și la primăvară 😉):
Outfit de toamnă roz
Cardigan și eșarfă Meli Melo
Fără îndoială, eșarfa este accesoriul vedetă al sezonului, extrem de versatil și un partener de încredere în orice călătorie pe care o planificați în această perioadă. O poți purta în jurul gâtului, pe cap sub formă de turban, o poți folosi pentru a-ți ține de cald în avion sau în zonele cu aer condiționat sau curent sau îl poți împături sub formă de pernuță; cu cît mai mare, cu atât mai multe opțiunile de folosire. Dacă studiați cu atenție ofertele, veți descoperii că unele eșarfe au fost dotate cu funcționalități suplimentare: eșarfe cu buzunare înlocuind astfel cu succes mânușile pentru momentele când e ușor mai rece decât te așteptai sau varianta lor circulară (infinitiy) cu un compartiment secret suficient de mare pentru pașaport și alte documente importante, pe care e musai să le ai la îndemînă și departe de ochii și mâinile rău intenționate. Puteți începe căutările pe melimeloparis.ro unde vă puteți bucura de o ofertă variată de eșarfe.

Un alt must al sezonului ploios sunt o pereche de cizme,  perfecte pentru zilele ploioase, care vor ține la distanță umezeala și își vor păstra picioarele la căldurică. Daca alegi să îți construiești ținuta combinînd cismele de cauciuc în culori vesele cu un pulover uni colorat și supradimensionat și jeanși clasici ai dat lovitura - un outfit confortabil, călduros numai bun de explorat și petrecut ore întregi în aer liber, indiferent de vreme. La finalul zilei un ceai fierbinte la care să depănați povești și experiențele acumulate de-a lungul zilei vor fi finalul unei zile perfecte. 

Poncho și cisme de cauciuc - accesorii perfecte de toamnă
Daca vrei o schimbare în acest sezon, s-ar putea să îmbrățișezi la fel de bine și alernativa eșarfelor supradimensionate, adică poncho-urile. Sunt disponibile în zeci de culori și lungimi, sunt călduroase, unele chiar și impermeabile, perfecte pentru o plimbare de toamnă în ritm de foșnet de frunze uscate, într-o zi cu vânt rebel sub razele blânde și timide ale soarelui. 

Daca vă doriți o ținută de toamnă ceva mai elegantă puteți opta pentru dresuri cu mulți deni,care să vă asigure confortul termic, dar care să permită în acelați timp cănstruirea unor outfituri cu rochițe de tricot sau fuste de reiat, texturi potrivite pentru sezonul rece.

Și cum în materie de fashion avem alternative la alternative 😀 Alternativa la poncho-uri pot fi cardiganele - un strat smart, versatil și ușor de luat în orice tip de bagaj de vacanță. Îl poți lua atât peste un tricou, cât și peste un pulover mai mare, unde mai pui că sunt ideale și ca accesorii pentru bărbați, iar gama de culori, modele și invariabil combinații este (aproape) infinită.
Simfonia băscuțelor

Iar pentru final am păstrat accesoriul meu preferat de toamnă - beretele sau băscuțele. Personal le prefer pe cele uni în culori tari și vesele. Au un aer chic a la francaise și scot din anonimat orice ținută monocromă. În plus sunt perfecte pentru zilele gri și mohorâte de toamnă târzie, cu ploi reci și vânt iute. Au avantajul că oferă ținutei o doză în plus de feminitate, un aer jovial și sunt arma mea secretă în momentele în care părul nu stă așa cum mi-aș dori (iar toamna se încăpățânează să fie nu doar pictor al naturii, ci și hair-stilist). Unde mai pui că vin la pachet și cu urechi calde și un zâmbet invariabil și aproape reflex la pachet - fericire garantată.

Acestea fiind spuse, închei lista accesoriilor must de toamnă cu faptul că ideea esențială este să te îmbraci în straturi. Dar ce te faci când vremea e mai mult decât prietenoasă și te debarasezi ușor de câteva dintre straturile călduroase, dai de-o parte eșarfa, pălăria și/sau cardiganul? Investești într-un rucsac mic din piele (are și avantajul că este impermeabil) care îți va păstra toate lucrușoarele la îndemână și care sigur se potrivește de minune în garderoba ta de toamnă. 

Așadar vă invit la shopping de toamnă și la cadouri inspirate și călduroase pentru cei dragi, care să le dea o stare bună și să îi însoțească în noi aventuri cu aer de toamnă, miros de măr copt și plăcintă de dovleac.

Acest articol este o nouă provocare SuperBlog 2019.

No comments:

Post a Comment