meniu

Sunday, August 31, 2014

Primul concurs Calatorscop

Dragilor,


Asa cum va "amenint" de cateva posturi incoace, maine incepe primul concurs din "istoria" Calatorscop.

De ce concurs? Pentru ca tuturor ne place sa castigam si pentru ca imi doresc sa rasplatesc fidelitatea celor care ma citesc. In plus e o ocazie buna sa ne cunoastem si sa facem schimb de impresii de calatorie.


La acest concurs pot participa toti cititorii blogului. Sunteti invitati sa rasfoiti printre articolele publicate pe blog si sa transmiteti, printr-un comment, impresia pe care v-a lasat-o voua una din locatiile vizitate de Calatorscop. Poate fi orice, de la un parc, la un oras, o manastire, poate fi din Romania sau din afara. 

Concursul se desfasoara in perioada 1 Septembrie (incepand cu ora 0:00) - 1 Octombrie (pana la ora 23:59), iar castigatorii vor fi anuntati pe 4 Octombrie. 

De ce castigatorii? Pentru ca vor fi 2:
  • Vom premia cel mai original comentariu cu impresiile voastre despre locurile recomandate de Calatorscop pe care le-ati vizitat , iar premiul consta intr-un glob pamantesc si cartea Sapte povesti de calatorie. Comentariul poate fi plasat fie la finalul acestei postari sau la finalul articolului conform indicatiilor de mai sus. Obligatoriu comenariul va fi semnat (deci nu Anonim) si va avea o adresa de e-mail valida. Mai multe comentarii, mai multe sanse.
  • In plus, daca raspanditi vestea concursului (pe facebook, twitter, blog personal sau orice alt site de socializare), puteti castiga cartea Sapte povesti de vacanta. Selectia se va face utilizand  http://www.random.org/. Asa ca, dati-ne de veste (printr-un comment la finalul acestei postari) cu link-ul unde ai distribuit informatiile despre concursul Calatorscop.


Va doresc succes!


Update:

Dupa o luna de concurs au fost decisi castigatorii:

Cel mai original comentariu inspirat de una din destinatiile propuse de Calatorscop este Andra :) de la Zambet si sanatate. Inspirata de povestea noastra ( o gasiti aici) Andra nu s-a limitat la un simplu comentariu, ci a scris un articol intreg despre Muzeul de Arta Veche Apuseana. Mutumim Andra!

Iar premiul, ales prin tragere la sorti pentru cel care imprastie vestea concursului este Andreea. 

Multumesc tuturor celor care s-au implicat in acest concurs (primul organizat pe Calatorscop). Pe toti va invit sa ramaneti in continuare conectati la calatoriile noastre si de ce nu, va invit sa deveniti Parteneri de Calatorie.


4 comments:

  1. Este bine venita ideea acestui concurs! Nu in primul rand pentru premiile puse in joc, ci pentru faptul ca autorul blogului incearca sa creasca gradul de interactivitate si implicare a cititorului pe blog si de ce nu sa-si atraga cat mai multi vizitatori. E idee buna care cred ca ar fi cazul sa fie preluata si de catre alti blog-ari.

    ReplyDelete
  2. Multumesc pentru feedback! Astept sa participi...e foarte simplu! un comentariu la oricare dintre articolele postate pana acum, cu impresia ta despre locul respectiv (pe scurt....cateva cuvinte). Poate fi pozitiva sau negativa :)

    ReplyDelete
  3. Felicitări, dar stai să vezi câţi duşmani îţi vei face după 1 octombrie când cei care NU câştigă vor spune că ai avut simpatii şi te-ai înţeles cu www.random.com =)) hai că mă ţii din activitatea de comentator absolut.


    P.S. LIKE & SHARE ca să fie să se ştie !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. E un risc asumat! Asta este si motivul pentru care exista 2 premii, iar "dusmanii" isi pot lua revansa la urmatoarea ocazie. Promit ca nu va fi ultimul concurs, asa ca...vor avea ocazii

      Delete