meniu

Sunday, December 13, 2015

Handmade calatorscopic (1): Bradutul de Craciun

Unul dintre suvenirurile prefertate, cu care inevitabil ma intorc din orice calatorie, cat de scurta ar fi ea, sunt vederile - franturi din locurile frumoase prin care m-am plimbat, instantanee pe care nu am reusit sa le surprind cu aparatul de fotografiat sau interioare si locuri in care pozatul nu este permis. Trebuie sa recunosc ca le prefer pe acestea, in locul magnetilor (de multe ori mult mai scumpe, mai kitchoase si de loc practice).

Vederilor achizitionate de mine li s-au adaugat cele cateva zeci de vederi primite din partea prietenilor, care cunoscand pasiunea mea, mi-au scris cateva randuri, precum si cartile postale trimise de mine acasa, in timpul calatoriilor. Si uite asa, din aproape in aproape, am reusim sa adun o colectie generoasa de vederi, din tara, dar si din strainatate, zeci de castele si orase de poveste, colturi de natura salbatica, manastiri in care timpul si traditia au ramas pe loc si pe care, doar privindu-le reusesc sa ma transpun, pentru cateva clipe acolo (unde era atat de bine, atat de calm si atat de relaxant...caci doar eram in vacanta).


Cu gandul la Sarbatorile de Iarna care se apropie, cu firea creativa care nu are liniste si cu noi planuri de vacanta pe picior de implementare, dar si inspirata din zecile de braduti alternativi sharuiti din pagina in pagina pe diferite retele de socializare, mi-am construit un brandut de Craciun mai altfel. Nu, nu cel cu globulete, beteala si beculete colorate...ci unul personalizat cu amintiri din calatoriile mele si care au, ca piesa de rezistenta vederile despre care tocmai ce va povesteam. 

Produsul final il descoperiti mai jos si sper sa va placa si sa va insprire la fel de mult ca si pe mine. Acum ramane o singura intrebare: sub un bradut din vederi, inspirat de atatea calatorii frumoase, ce pune oare Mosu?






2 comments:

  1. Superba creatie! Imi place foarte mult ideea care a stat in spatele proiectului si apreciez originalitatea acestuia.

    ReplyDelete