meniu

Monday, September 7, 2020

O nouă provocare într-un an provocator - SuperBlog 2020

Se pot spune multe despre anul 2020, dar nu că a fost unul lipsit de provocări. Ceea ce părea un an cu o simbolistică aparte, un început de decadă, un an rotund, un nou început... s-a transformat într-o cursă nebună pentru lucrurile pe care până acum le consideram garantate pe viață - libertatea de mișcare, libertatea de socializare, uneori chiar și sănătatea proprie și a celor din jur. Unde mai pui că acasă a devenit dintr-o dată și birou, și spațiu de relaxare, și sală de cinema și câte și mai câte - universul cu care eram obișnuiți s-a restrans la un spațiu extrem de mic și ne-a ajutat sa vedem detaliile care contează și să învățam să apreciem ceea ce până acum consideram a fi firesc.

In acest cadru în care am învățat să apreciem mai mult întâlnirile cu cei dragi (referindu-mă aici la oameni interesanți, deschiși, curajoși și gata să împartă un sfat și un zâmbet) și cu cele dragi (referindu-mă la provocări, la pasiuni, la scris, la noutăți) mă avânt cu elan și cu un soi de mixt-feelings în suflet spre cea de-a doua participare la Super-Blog - o competiție creativă, nebună, un galop printre teme din cele mai diverse, capabilă să genereze un carusel de emoții. 

Și ca să nu uităm cum a fost prima tura - adică prima participare la SuperBlog vă invit să citiți aici și să ne auzim cu o cronică la fel de detaliată și la sfârșitul acestei ture.

Iar ca să nu plec la drum cu mâna goala, iau cu mine în desagă 3 provocări:
  1. Prezent la toate probele;
  2. O clasare mai bună decât la ediția precedentă (locul 36 din 138 de finaliști);
  3. No regrets la final.
Așadar, să lăsăm creativitatea aprinsă!

No comments:

Post a Comment