meniu

Tuesday, September 16, 2014

O calatorie in jurul lumii cat o pauza de pranz

Pentru multi dintre noi pauza de pranz din timpul saptamanii inseamna ceva mancat pe fuga, fara sa ne dezlipim de calculator, casolete "plimbate" de acasa...per total nu e o experienta yummy. Pe de alta parte, o calatorie in jurul lumii e o aventura la care viseaza calatorul din noi. Tari diferite, fiecare cu specificul sau, cu gustul si aroma sa...

Hmmm, titlul deja va pare ciudat, nu? :) Cum ar fi ca cele 30 de minute-1 ora sa se transforme intr-o evadare, intr-o calatorie internationala, alta in fiecare zi a saptamanii?


Inchide ochii si imagineaza-ti: luni papilele tale gustative ar putea avea parte de o experienta french, marti te-ai putea bucura de gustul dulce-acrisor al Asiei, miercuri te-ai putea aventura printre delicatesele celor "1001 si una de nopti" intr-o experienta culinara de inspiratie orientala, joi apropierea de weekend aduce marea, plaja, briza si bucataria mediteraneeana mai aproape, iar saptamana se incheie cu un strop de culoare si vioiciune a bucatariei unguresti.

Deja iti este foame? sau planifici urmatorul concediu? Oricare ar fi gandul tau, rezerva-ti o o pauza de masa, in timpul saptamanii la Journey Pub ca sa le impaci pe amandoua, pentru ca, incepand cu 1 Septembrie, Journey vine cu o idee si o invitatie la masa, sub numele "Lunchtime Journey". Asadar 5 bucatarii internationale, o varietate mare de preparate, toate pregatite in bucataria proprie, un decor plin de culoare, care sigur te va ajuta sa te deconectezi  si cateva minute de liniste ca sa prinzi puteri pana la finalul zilei. Ce ti-ai putea dori mai mult?

 Meniul detaliat, programul si toate detaliile de care ai nevoie le gasesti aici. 

Calatorscop a raspuns invitatiei celor de la Journey, dar despre asta, in articolul urmator.

No comments:

Post a Comment