meniu

Parteneri de calatorie

Calatoriile sunt cu totul altfel, atunci cand ai alaturi un partener cu care sa:

 • cauti pe harta si sa planifici itinerarul pentru urmatoarele zile;
 • te pierzi in aglomeratia orasului sau pe stradutele intortocheate;
 • razi din tot sufletul, iar seara sa rememorati momentele frumoase ale zilei;
 • care sa iti faca poze langa obiectivele vizitate
 • comanzi preparate traditionale diferite si apoi sa le impartiti "frateste";
 • care sa aiba grija de bagajul tau, atunci cand vrei sa atipesti cateva minute in tren sau aeroport.
 • impartasesti experientele traite, entuziasmul descoperirii unor locuri deosebite;
Ce mai incoace si incolo, totul pare mai simplu si chiar mai distractiv alaturi de un Partener de Calatorie. 

In aceasta  pagina, prietenii Calatorscop-ului vor deveni si Parteneri de Calatorie, ne vor povesti din experientele lor, vom impartasii idei de calatorie, trasee, vom pune impreuna carti pe Raftul de Calatorie si ne vom distra asa cum stim noi mai bine...calatorind. 

 1. Andra ne recomanda: "In Bucuresti fara adresa" - cartea numarul 6 pe Raftul de Calatorie  si "The Hotel New Hampshire" de John Irving. Tot de la ea am aflat si o serie intreaga de sfaturi utile pentru calatoriile alaturi de prietenii nostri necuvantatori. Cu aceasta ocazie l-am cunoscut si pe Otis, yorkshire terrier-ul jucausi si plimbacios al Andrei.
 2. Andrei ne invita sa vizitam Palatul Regal din Bucuresti 
 3. Pentru ca orice calatorie frumoasa, merita o masa copioasa (hai ca mi-a iesit si rima), pentru ideea si invitatia la "Meniu de Pranz", Journey Pub, devine partenerul nostru de calatorie.
 4. Andra :) de la Zambet si Sanatate.ro (alta Andra decat cea care ne-a asezat pe raftul de calatorie cateva carticele tare interesante) este partenerul nostru de calatorie nr. 4. Ea a castigat premiul cel mare al primului concurs Calatorscop.
 5. Rendo ne transmite vederi din locurile incarcate de farmec, inovatie, istorie si poveste din Benelux. O prima poveste despre Primaria din Haga si o a doua despre Luxemburg
 6. Cei de la Terra Incognita carora ar trebui sa le multumesc pentru multe dintre calatoriile frumoase pe care le-am facut impreuna, pentru locurile deosebite pe care le-am descoperit alaturi de ei, pentru pasiunea pe care acesti oameni o pun in fiecare excursie pe care o fac, pentru placerea de a calatorii pe care o insufla fiecaruia dintre membri grupului si nu in ultimul rand pentru organizarea exemplara, corectitudinea si sinceritatea dovedita in fiecare iesire pe care o pun la cale.
 7. Pe locul 7 in lista Partenerilor nostri de călătorie îl avem pe Cinemil,care n-a lansat provocarea de a scrie review-ul filmului DowntonAbbey, continuarea celebrului seria britanic.

No comments:

Post a Comment